2019年高考英语全国卷1第一部分听力,附答案

:2019年11月03日 野渡无人高 企鹅号
分享到:

2019年普通高等学校招生全国统一考试(全国卷I)英语第一节(共5小题;每小题1.5分,满分7.5分)听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项。听完每段对话后,你...

2019年普通高等学校招生全国统一考试(全国卷I)

英语

第一节(共5小题;每小题1.5分,满分7.5分)

听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。

1.Where does thisconversation take place?

A. In a classroom.

B. In a hospital.

C.In a museum.

2.What does Jack want todo?

A. Take fitness classes.

B. Buy a pair of gymshoes.

C. Change his workschedule.

3.What are the speakerstalking about?

A. What to drink.

B. Where to meet.

C. When to leave.

4.What is therelationship between the speakers?

A. Colleges.

B. Classmates.

C. Strangers.

5.Why is Emily mentionedin the conversation?

A. She might want aticket.

B. She is looking forthe man.

C. She has an extraticket.

第二节(共15小题,每小题1.5分,满分22.5分)

听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟;听完后,各小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。

听第6段材料,回答第6、7题。

6.How long did James runhis business?

A.10 years.

B.13years.

C.15years.

7.How does the womanfeel about James' situation?

A. Embarrassed.

B. Concerned.

C. Disappointed.

听第7段材料,回答第8至10题。

8.What has Kate's motherdecided to do?

A. Return to school.

B. Change her job.

C. Retire from work.

9.What did Kate's motherstudy at college?

A. Oil painting.

B. Art history.

C. Business administration.

10.What is Kate'sattitude toward her mother's decision?

A. Disapproving.

B. Ambiguous.

C. Understanding.

听第8段材料,回答第11至13题。

11.What is the man doing?

A. Chairing a meeting.

B. Hosting a radioprogram.

C. Conducting a jobinterview.

12.What benefits Marymost in her job?

A. Her wide reading.

B. Her leaders' guidance.

C. Her friends' help

13.Who will Mary talkabout next?

A. Her teacher.

B. Her father

C. Her mother.

听第9段材料,回答第14至17题。

14.Why does the man seldom do exercise?

A. He lacks motivation.

B. He has a heart problem.

C. He works all the time.

15.What does Jacob Sattelmair probably do?

A. He's an athlete.

B. He's aresearcher.

C. He's a journalist.

16.Why does the woman speak of a study?

A. To encourage the man.

B. To recommend an exercise.

C. To support her findings.

17.How much time will the man probably spend exercising weekly?

A. 300 minutes.

B. 150 minute.

C. 75 minutes.

听第10段材料,回答第18至20题。

18.What did the scientists do to the road?

A. They repaired it.

B. Theypainted it.

C. They blocked it

19.Why are young birds drawn to the road surface?

A. It's warm.

B. It's brown.

C. It's smooth.

20.What is the purpose of the scientists' experiment?

A. To keep the birds there for a whole year.

B. To help students study the birds well.

C. To prevent the birds from being killed.

英语试题参考答案

第一部分听力

1. B 2. A 3. B 4. C 5. A 6. C 7. B 8. A 9. C 10. C 11. B 12. A 13. C 14. A 15.B 16. A 17. C 18.B 19. A 20. C

文/  王振袢
关键词: 2019 普通 高等学校 招生 全国

来源:本文内容搜集或转自各大网络平台,并已注明来源、出处,如果转载侵犯您的版权或非授权发布,请联系小编,我们会及时审核处理。
声明:江苏教育黄页对文中观点保持中立,对所包含内容的准确性、可靠性或者完整性不提供任何明示或暗示的保证,不对文章观点负责,仅作分享之用,文章版权及插图属于原作者。

您在阅读:2019年高考英语全国卷1第一部分听力,附答案

Copyright©2013-2019 All Rights Reserved. JSedu114 LLC. 江苏教育信息综合发布查询平台保留所有权利

苏公网安备32010402000125苏ICP备14051488号南京思必达教育科技有限公司版权所有

技术支持:南京博盛蓝睿网络科技有限公司  

最热文章
最新文章
  • 卡尔蔡司镜片优惠店,镜片价格低
  • 苹果原装手机壳